Berta je danas najmoćnija zvezda na svetskom tržištu venčanica, postavlja standard u svaklom smislu ,osvojila je srca svih nas, ali i prestižnu umetničku nagradu u ovoj branši. Zato želim da vam je bliže predstavim.

Svakom svojom kolekcijom oduševljava svetske blogere ,modne kreatore koji su svoju karijeru podredili da dostignu njen kvalitet, dizajn i inspiraciju. O kvalitetu za sada još uvek niko nije uspeo da joj priđe.

U ovoj industriji Berta je u samom vrhu, njene kreacije redovno su na naslovnim stranama poznatih svetskih časopisa kao što su  VOGUE i ELLI.

Bertine venčanice su one koje se tradicionalno širom sveta nestrpljivo očekuju i svaka njena kolekcija izaziva divljenje.

Njene kreacije spadaju među najiščekivanijim i ona dobija pohvale za svoj rad od cele svadbene industrije. Njen rad se zasniva na kvalitetu i svaka venčanica je jedinstvena. Haljine su napravljene od luksuznih materijala, zatim prolaze kroz ručni proces u njenom studiju i ona stalno proizvodi nove i jedinstvene teksture tkanina. Na svetu je nemoguće iskopirati njihovu haljinu 100 posto, jer materijali kao i čipka se proizvode po njenom nacrtu i njemim zeljama.

Berta je u ovoj industriji više od 20 godina, a sada prodaje svoje venčanice na više od 70 lokacija širom sveta.

U tih 70 lokacija spade i naš salon HOUSE OF WHITE , na šta smo posebno ponosni, mi smo jedini zastupnici Berta bridal brenda za celu Srbiju.

Ukoliko bi ste želeli da kupite ovu venčanicu za nju bi trebalo izdvojiti minimum 7000 evra, malo je salona koji nude uslugu rentiranja venčanica ovog brenda ali mi vam nudimo uslugu iznajmljivanja i cena se kreće od 1000 do 2000 evra u zavisnosti od modela koji želite.

Pogledajte predivne venčanice i izaberite najlepšu haljinu za vaš veliki dan!