Širom sveta mlade su bile primorane da svoja venčanja pomere za drugi slobodan datum,tokom leta kada se očekuje da će ljudi moći ponovo da se okupljaju i slave ljubav. Naše mlade su teško nalazile nove slobodne datume u restoranima , jer su restorani na početku 2020. godine vec bili 90 posto popunjeni. Neke od njih će ove 2020. godine praviti venčanje i radnim danima, četvrtkom i petkom.

Takođe, manji broj njih, ali ne i zanemarljiv su svoje venčanje pomerili za 2021. godinu.

Činjenica da su mlade morale da pomere svoja venčanja sa Aprila , Maja na drugi deo godine, dolazimo do situacije da  se mnogo mladi udaje u kraćem vemenskom periodu, što dodatno smanjuje izbor venčanica koje će biti slobodne od Juna do Decembra meseca.

Pozitivna stvar je da su vencanice nove jer sezona vencanja nije krenula kako je trebala.

Na osnovu sajtova i društvenih mreza,napravite po Vama izbor dva salona sa najlepsim venčanicama po vašem ukusu, obiđite ih i donesite odluku što pre kako ne biste bili u situaciji da tražite venčanicu od manjeg izbora koji je ostao na raspolaganju.

Naše mlade znaju da su na pravom mestu izabrale svoju najlepsu haljinu, jer smo izašli u susret da kaparu iskoriste i sledeće godine, kao i da zamene venčanicu za novu kolekciju koja će biti dostupna krajem godine.

Želimo da se zahvalimo mladama koje poštuju proceduru nošenja maski tokom epidemije, jer su već prvog dan otvaranja našeg salona, u Aprilu, termini bili popunjeni.

Hvala Vam i čuvajte se.

S’ ljubavlju HOUSE OF WHITE.