Elegantne Vencanice i Dodaci

Vecina zena sanja da ima elegantnu vencanicu za svoj poseban dan jos od kad su bile male devojcice. Kada dodje vreme za pocetak kupovine haljine, ipak, mogu da se osete preplavljeno velikim izborom vencanica i pratecih elemenata. Kako mozete biti sigurni da je vasa haljina olicenje elegancije?

Riviera

Pronalazenje savrsene vencanice i pravih dodataka ce u velikoj meri zavisiti od individualnog ukusa.Razumevanje razlicitih stilova i opcije koje su dostupne olaksace vam pronalazenje elegantne haljine koje ste oduvek zeleli.


Postoji veliki broj razlicitih silueta, a najcesca klasicna silueta koja je bezvremena i elegantna je uska u gornjem delu tela dok se suknja siri od struka na dole. Balski tip vencanice koje vise podsecaju na haljine iz bajki su takodje veoma cest izbor.


Kada birate siluetu, razmislite o svom obliku tela i isprobajte sto je vise razlcitih stilova moguce. Telo svake zene je drugacije, vazno je naci pravu haljinu koja ce istaci sve najbolje osobine, a prikriti nedostatke.


Elegantna haljina bez mnogo detalja moze biti upotpunjena lepim nakitom. Haljine “bez ramena” mogu biti upotpunjene ogrlicom koje ce istaci vrat ili  trakama koje ce drzati haljinu, a u isto vreme i biti modni dodatak. Zatvorene vencanice do vrata ne ostavljaju puno prostora za ogrlice ali svakako mozete dodati mindjuse koje mogu biti male i jednostavne ili velike i ekstravagantne.Ne tako retko mlade dodaju i kais posebno pravljen za vencanice ce istaci struk. Vodite racuna da vase dodatke uklopite sa tipom cipke ukoliko je ima na vencanici.


Da bi se mlada osecala posebno i prelepo u svojoj savrsenoj haljini takodje je veoma vazna elegantna frizura. Vencani veo je tradicionalni ukras koji neveste nose na vencanoj ceremoniji, ali nije toliko popularan kao sto je bio nekad.Ukoliko je haljina jednostavna mnoge zene biraju da nose tiaru u kosi koji upotpunjuje dizajn, a kao opcija je i modran sesir koji je obicno vec ide uz haljinu.Vazno je da zapamtite da nakit, dodaci i haljina ne bi trebalo da se takmice jedni sa drugima. Razmisljajte o svojoj haljini kao zvezdi, a o dodacima kao pomocnicima da haljina lepse dodje do izrazaja.Rukavice su jos jedan elegantan dodatak koji je popularan medju mnogim nevestama. One mogu biti u duzini od kratkih cipkastih rukavica koje pokrivaju samo ruke do pune duzine satenskih rukavica koje pokrivaju veci deo ruke.


Neveste koje su u potrazi za elegantnim vencanicama imaju veliki broj opcija. Ne zaboravite da je elegancija u oku posmatraca. Najbolji nacin da pronadjete svoju haljinu i dodatke je da probate sto vise razlicitih stilova i izgleda.

Leave a Reply