Česta pitanja

Koliko ranije je potrebno rezervisati venčanicu ?

Kako bi sebi osigurali najlepsu venčanicu za svoje venčanje, jako je bitno da posle odabira datuma venčanja i rezervacije restorana prvi sledeći zadatak pred vama i takođe svakoj mladi najbitnija jeste venčanica.
Nikada nije prerano da se rezerviše venčanica, kako biste osigurali da ćete nositi venčanicu koja se Vama najviše dopada, a ne onu koja je slobodna za Vaš datum venčanja!
U Našem salonu prosek rezervacije venčanica je 4 do 5 meseci ranije.

Da li se probe venčanica zakazuju?

Da , probe se zakazuju.
Naravno ako se uputite u naš salon a pre toga niste znali da je zakazivanje potrebno svakako zamolićemo Vas da sačekate određeno vreme ukoliko ste u
mogućnosti kako bi predhodna mlada završila probu.
Želimo svim mladama da na miru sa svojim najmilijima bira haljinu za venčanje, u salonu će dobiti svu profesionalnu pomoć jer se prvi put susreće sa izborom venčanice.

Period u godini kada je najbolje posetiti salon venčanica?

Drage mlade sezona venčanja počinje uobičajno od aprila i traje do početka novembra. Ne kažemo da venčanja nema u novembru i decembru, ima ih ali mnogo manje. Tokom perioda sezone venčanja, mnogo je manji izbor venčanica u samom salonu iz razloga što su na hemijskom čišćenju ili kod krojačice koja priprema haljine za mlade koje će nositi te venčanice.
Najbolji period tokom jedne godine da se obiđe salon venčanica je od novembra do aprila meseca.